Kontakt bestyrelsen · Kontakt administrator · Kontakt vicevært · Nyhedsarkiv 15. October 2018 21:17
Navigation
Forside
Debatforum

Affaldshåndtering
Generalforsamling
Vedtægt
Husorden
Bestyrelsen
Historie
Historie

Ejendommens historie

2009 - På generalforsamlingen vedtages det at iværksætte udskiftningen af ejendommens vinduer. Atter er det arkitektfirmaet Rytte a/s, der tager sig af styringen af projektet, der løber af stablen i sidst i oktober 2009. Grundet ændrede regler vedrørende postomdelingen opsættes postkasser i opgangene lige inden for hoveddørene. Dette medfører, at elskabet i opgangen til Tagensvej 96 bliver flyttet ned i kælderen ved køkkentrappen.

2008 - Efter en alvorligere vandskade i opgangen på Tagensvej forårsaget af en tilstoppet faldstamme renses alle køkkenfaldstammer i ejendommen. På generalforsamlingen i april fremlægges ejerforeningens nye vedtægt til godkendelse. Vedtægten godkendes med en enkelt rettelse og bliver endeligt vedtaget på den efterfølgende ekstraordinære generalforsamling 14 dage senere. Hoff Service overtager renholdelsen af hoved- og køkkentrapper samt øvrige ind- og udvendige fællesarealer.

2007 - Der bliver i løbet af sommeren installeret nyt varmeanlæg, da det gamle, der kørte på damp, efterhånden var for dyrt i vedligeholdelse. Det ny anlæg kører på varmt vand. I 2008 nedlægger fjernvarmeleverandøren i øvrigt "dampdriften". Efter en længere årrække med intern vicevært-ordning ansætter ejerforeningen i april Richardt Hoffbeck fra Hoff Service til at varetage de store og små opgaver, der vedrører ejerforeningens fællesanliggender og fællesarealer.

2005 - Der opføres et barnevognsskur i gården. Skuret er stort nok til også at huse havemøblerne om vinteren. Bestyrelsen beslutter at lukke storskraldsrummet.

2004 - Der indkøbes nye havemøbler til gården til fri afbenyttelse for ejerforeningens beboerer og gæster. I løbet af oktober måned males de to trappeopgange mod gaden. Væk er den laksegule firserfarve til fordel for en kølig lyseblå. Trappegelændrene får fjernet malingen og bliver behandlet med klar lak. Også den nedre del af facaden mod gaden bliver malet. Gadedørene udskiftes. På en ekstraordinær generalforsamling i december besluttes det at tilføje ejerforeningens husorden et forbud mod at have hund i ejendommen.

2002 - Ejerforeningen får i løbet af sensommeren udskiftet vinduer og altandøre mod gaden. Arkitektfirmaet Rytter a/s stor for projekstyringen. De nye termoruder medfører foruden en energibesparelse også en dæmpning af trafikstøjen fra Tagensvej

1997 - Der bliver lagt nyt tag på ejerforeningens del af ejendommen. Murværket undergår ved samme lejlighed en grundig renovering. Der installeres termostater på de enkelte lejligheders radiatorer.

1907 - Boligkarreen Haraldsborg bliver opført. Det står der i hvert fald på facaden. I følge BBR er bygningen opført i 1909.

Besgende
Gster online: 1
Ingen brugere online

Antal brugere: 1,565
Nyeste bruger: EmmettPlert
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.